Obchod

Uvedené e-mailové adresy neslúžia na zasielanie nevyžiadaných reklamných ponúk (viď zákon č. 147/2001 Z. z. o reklame v znení neskorších predpisov), takéto konanie je porušením zákona (s možnosťou finančného postihu), podnikneme príslušné kroky na obranu.

fórum

Pre pridávanie príspevkov do fóra sa musíte prihlásiť.
Prihlásenie
Biba

Sypo…a co ja s Misom?? Prepac, ale nemozem prehodit na O2 zeby som ti prezvonila, ze tu som, lebo mi maju z roboty volat, ze kedy mam zajtra prist…prepaaaac…..

Milan MY

zmajo – vsak to ja dobre poznam,vyhodili ma teraz 2 krat z poslednej skusky,doposial presiel jeden clovek,a zameta s nami jak s handrami..ale ked mu nieco poviem,bude zle nedobre,este si nieco prikaslat,nie nie…je to cele o nervoch a psychike a to treba vydrzat. Inak na jazerach sa uz kupat da,na nasej Starej Myjave uz to fici jak sa patri :) a aj na nedalekom Dubniku uz je dokonca aj tepla voda…takze sup sa clapotat vsetci :P

SyPo

Lentilka ty ides na krst ??

SyPo

sypo101 (at) a­zet.sk

BIBA :) neboj nebudes ..aspon si myslim ved tam bude Miso :)….…

PUNKY :) len tak dalej treba ich mat co najviac a potom dufam ze budes moct dojst do NR :) ale asi stredu nestihas :( :( :(

SONI :) ahooooooooooj :) ale teraz s Bibou riesime iba v dobrom a to je to ze sa stahujem do Levoce :D

punkacka

sypo, hej hej idem aj na druhu jazdu, predstaw si :D a soni, no budem teda sofer :D pirat nasix dialnic, to budem mat snad po maminke :) aaa gratulujem k zwladnutiu maturiiit ;) sikulka si

lentilka

ahojteeee vsetci ako sa mate??

Mirka tesiim sa na krst DVD dufam ze sa stretneme :)))ň

Biba

zmajo…no tak to urcite ano….w tom mas pravdu…ale ak ma tam niekto dostane, tak en na opalovanie….

zmajo

biba, neva, aspon by si tam pekne svietila ;)

Biba

sypo…mno to duuufam…ze sa nebudem nusit….. aj ked o tom veeelmi pochybujem…

milan….budem drzat….palce janse… ;)

Sona…. my nieco riesime??….. nmo wies musime nech sa to tu hyybe..

Zmajo…mno aspon u nas v Levoci sa kupat neda…a aj keby sa dalo, tak ja by som sa urcite nekupala…fuuuj…to je…prave som vymyslela novy nazov: kupelna pre ciganov :D

micala…aj tebe A pekny viikend vsetkyyym…..

micala

cafte vsetci…prajem pekny dnik alebo skor vecer :-)

zmajo

aaale, to len bakalarske, ale cvicia s nami jak s opicami…raz sa neudrzim, a poviem niekomu co si o tom myslim…no, ale to by ma asi vyhodili, takze si to este rozmyslim…dikes za toleranciu, este to vyuzijem, neboj!

a myslite, ze uz sa da na jazerach kupat?

Sona

sonicka007 (at) in­mail.sk

Ahojte no co ako sa mame??? vidim, ze Biba a Sypo zas daco riesia ;) este, ze vy ste taki ukecani :) inak Punky ty budes jaky sofer ;) nevahaj a inak diki seckym co drzali palce na maturach :)

Milan MY

fiha,tak toto :P neboj sa,nikomu to nepoviem :d ved to tu ani nikto nevidi…ale tak ty mas statnice? kokso…tak sa teda drz,cize sa ti podpichovanie plne (zatial :P) toleruje,nech ti to vyjde!! ja som podobne na tom,ale zatial len skusky…a oboje su dobre,a v podstate kazdy clen sa snazil,treba chvalit vsetkych ;)

Mishko – diky moc :) ale aj tvoj je dobry,trefny…

vsetci – sziaaa :d pokracujem v skuskach,tak drzte…

SyPo

Punkacka…... ved ty si sikulka tak predsa nemozes nikoho zabit ..ved ty to vies ..len si sa toho bala :D…. takze pojdes aj druhy krat ?

SyPo

BIBA :) ale bez sprostosti sa to neda pri mne :) uz ja sam o sebe som sprostost :)….. maj sa pekneeee :) zatial

punkacka

SyPo, nooo ako nikoho som nezabila co je pozitiwne, a sa mi to celkom aj lubilo :P

Biba

sypo…. nebudes trepat sprostostiii….. wed ieeee

SyPo

BIBAAAA :) tak dobre to som chcel pocut ze u Teba :D:D:D ..ale neeeee….….….…..ved ti hovorim ze neviem teda ze co budes robit na zraze ked budem trepat sprostosti…ale aj tak nebodaj ti to vadilo ked som ti kyval z NR do LE ??? :D:D ..ved to je len poschodie :)

Biba

Sypo… tak okik u mna…dobre??? ta sak ja som nemohla s Teba….

SyPo

a keby mam tak normalne na vyber tak kde budem spat ?? :) :D….. ved som ocul jak si sa smiala :) a neboj ..aj ja som sa smial ..no na tebe :)

začiatok | predošlá | nasledujúca | koniec
363. strana z 372

FANklub DESmod copyright © 2003-2007. All rights reserved.

code & design by depi