Obchod

Uvedené e-mailové adresy neslúžia na zasielanie nevyžiadaných reklamných ponúk (viď zákon č. 147/2001 Z. z. o reklame v znení neskorších predpisov), takéto konanie je porušením zákona (s možnosťou finančného postihu), podnikneme príslušné kroky na obranu.

fórum

Pre pridávanie príspevkov do fóra sa musíte prihlásiť.
Prihlásenie
tigricatko

Kuly ma pravdu :), nic ine sa dodat neda :).

kuly

kuly (at) des­mod.sk

ved ak nechcete nemusi sa DERIL robit….ja som s toho trosku prekvapeny…ale vsetko co je nasilu nema buducnost….nikoho do nicoho netreba nutit lebo sa to zhnusi….ak niekto nechce pisat – nemusi….ale nesmie sa ani stazovat a hlavne hanit inych….ale ja nemam pravo sudit…ja som rad ze niekto a nieco funguje…a kto ma na tom zasluhu ? Vy to urcite viete a nieje to kapela…. STE TO VY !!! Tak naco hadky? Fanklub je aj o radach a diskusii a ked je problem dame stretko a spolocne to vyriesime, ale nie na nete…ps :kapela je smutna ked sa deju take veci…

haaaa

to sa my na vas paci konecne ste to tu ouzyvili a zije to tu!

Stela

Ludiaaa, to uz co ma byt toto? ved tu sa v poslednej dobe len hadame, kvoli par idiotom, co doma nemaju co robit:o( ved si ich nevsimajme, to su tu potom same nadavky, urazky, vyhrazky, a tak…. normalne sa bojim, ze cely tento fanklub ide dole vodou, a to len preto, lebo deticky si myslia, ze vsak co je to viest jeden blby fanklub a este k tomu aj pracovat a mat kopu inych povinnosti, to by zvladol kazdy… lenze take lahke to nie je, Mirka ma toho fakt dost vela, nemoze to stihat vsetko… este aj ten Deryl, to vas musi nahanat? nechce sa jej, a ani sa jej necudujem.. ja byt na jej mieste, sa na to vykaslem a budem dovtedy s Derylom cakat, az kym toho nebude dost, aj keby to malo byt o dva roky… len tolko som chcela, len sa uz prosiiiiiiim nehadajme:o(

Biba

Sypo…..do Boha…. normalne mam z teba take nervy, ze az… a toto vela ludi si si pomylil, chcel si napisat Biba…. este jeden prispevok takehoto charakteru, tak asi tu budem na posledy…. nebavi ma tu citat chujstva…. by som aj daco napisala, ale nechcem byt az taka hnusna….

Mirka….wed ty si to zisti kto je ten dilino podla IP adresy….. pekny den….

Milan MY

haaaaaaaaa – ako tak na teba pozeram, zacinam chapat zmysel kondomov… :) vasi ju asi nepouzili vtedy v tej skole a tak to bohuzial dopadlo

d.edo – ja viem,respect :) hurko,danka,???,vset­ko je to ten isty hermafrodit…

haaaaaaaa

moji mily a drahy ste trapny ako pouzita guma!!

Tigricatko

A este odkaz pre Mirku, don´t worry, „prajni“ ludia sa vsade najdu a vidis aj podla inych prispevkov, ze tam mame radi a je nas vela ;).

Tigricatko

Dakujem Sypo ;). A vsetkym prajem pekny dnik.

d.edo

OZNAM ORE VSETKYCH!!!!!! MYSLIM ZE „PRAHNALA SI TO“ JE TEN ISTY/A AKO AJ SPREED MESIACA, DVOCH, TROCH KTORY/A MENI KAYDZ MESIAC MENO A RZPE SEM

POINTA VECI JE NEVSIMAT SO HO/JU PAC JE TO STALE TEN ISTZ SCENAR JAK AJ MINULE (pre nechapavych si pozrite prispevky rok dozadu a zistite ze vzdy sa najde nejaky inzinier/ka ktory tu stale rype a kazdy mesiac ma iny nick) MIrka vie ye ju lubime a nedame si ju aj ked obcas neposielame prispevky na cas. A pokial jej to chyba (pochvali) tak jej to oslite osobnym e-mailom, urcite sa potesi a PROSIM VAAAS nereagujte na spravy typu „prehnala si to“, kedysi si pamatam nejakeho Milana a Lulu alebo to bola Lili, neviem. skratka IIIGGGGNNNNOO­ORUUUJJJJTTTTE IIICCCHHH, HHHOOOO, JJJUUU

Za porozumeni dakujem

PS: 4 prehnala si to: Pre kapelu

Dakujem :))))))))

milan

prehna la to – a ktoze si ty,ze si dovolis zakryvat svoju identitu,co sa bojis alebo hanbis prezradit,aka zruda z teba je,ze ani nevies svoje pohlavie? :D nabuduce este zlepsi gramatiku a uvidime… snad tipujem dobre,si baba (teda mas to v rodnom liste,neviem ci sa aj podobas :) a vek okolo 14,alebo 15 rokov…spravne? a vobec to tu nemas rada,alebo ti bolo odoprete pravo niekam ist,co ja viem na zraz,a chces len tak rypat…smola,ne­podari sa :)

SyPo 101

sypo101 (at) a­zet.sk

k mojmu prispevku sa dalej nevyjadrujem…najdu sa tam viaceri a je len na vas kto si to aj prizna…..

.

a dakujem hlavne dvom osobam ktore tu mam najradsej : Mirke a Punky, a dalej tiez normalnym ludom ktorych si vazim : Sonicka, Zmajo, Tigricatko, a dalej : Zuzanu a fan-desmod.aka :)

a neda mi to : ja sa tiez ku niektorym FANklubakom radsej nevyjadrujem ale svoj nazor si poviem na kazdeho a nebudem ho ignorovat ako niekto…a vela ludi vie o kom vypravam

Zacho

zacho (at) pos­t.sk

Ludia spamätajte sa Mirka ma toho vela tak sa uvedomym co hovorim

prehna la to

no zvlastne,ze sa jej tu zastavate!!ne­rozumiem vam a ak ted deryl nazivate caspopisom,tak ja som cisar pan.!!!ved je to prefoteni zdrap papiera!a tu uz je ta neschopnost znacne vydiet,ani sponzor ani nic,neschopna!!uz ho nechcem viac vidiet.a asi by som si mal(a) vipitat clenske naspat,ale nech sa s nim vypcha!tak ako som to tu mal(a) rad(a) tak to tu nenavidim!a viete kto zato moze?vasa drbla sefka a jej arognatne spravanie a vystupovanie!!

Sona

Sypo vsetko naj ;)

Dedo – ze si sa za hlavu chytil???sak my sme jaky sofeeeri ;) nemas sa co ho bat :D

Prehnala si to – maj sa pekne :)

inak setkych zdravim a Miri pohodka :)

Tigricatko

Pridam svoj nazor.Podla mna Mirka robi, co moze.Ma toho vela a naoazaj sa snazi…Chce, aby bol Deryl co najlepsi, najhrubsi,aby ste mali co citat.Urcite vam nechce zle,len chce trosku popohnat to,aby bol Deryl na svete cim skor.A vazi si vsetkych clenov,ved fanklub bez clenov by nebol fanklubom.Skuste ju pochopit a podporit.Ti, co mate cas,tak napisete nejakych par riadkov, ti co mate vela prace v pohodke, poznam to, ked je clovek zaneprazdneny.Ja som sa rozhodla pomahat Mirke s casakom kvoli tomu, ze Mirka je dost zaneprazdnena a ja ma momentalne cas a aj chut, bavi ma to. Tot len tolko na vysvetlenie. Prajem vsetkym pekny den :).

punkacka

sypo, wsetko naj ;)

fan-DESmod

fan-desmod (at) a­zet.sk

sypo vsetko najjj…... prajem PS:sol je nad zlato,ale zdravie je nadovšetko!!!

Zuzana

Zmajo- tak to máš teda pravdu, to si teda vystihol.. aj tebe prajem pekný deň :-)

zmajo

ahojte vsetci, ako sa mame? dlhsiu chvilu som tu nebol, posledne dni boli drsne zaneprazdnene…

mirka, az do nedele nemam co robit, tak idem aj ja napisat zazitok do nasho deryla, mne to nerobi ziadny problem:)…do nedele ho mas na mejli… a chces aj s junifestuuuu?

sypo, jaj jaky si ty vtipkar-provokater…jedine, co ta zachranuje su tvoje narodky, ku ktorym ti mimochodom zelam vsetko naj, ale to samozrejme nevylucuje, ze ten vankus niekedy pouzijem ;)

chalani, nejake nove info z nahravania by sa ziadalo….kazdopadne zelam vela inspiracie a tvorivej chuti!

a neni mozne, sa snad dockame videa zo zrazu este toho roku, wow!…tesiiiim!

a ty „prehnala si to“ trpis syndromom proterandrickeho hermafrodita? nevies, co si, ked o sebe pises aj v muzskej aj zenskej osobe? ak to nevies zistit, rad pomozem, mozme spravit geneticke testy…

pekny den vsetkyyyyyym!

začiatok | predošlá | nasledujúca | koniec
313. strana z 363

FANklub DESmod copyright © 2003-2007. All rights reserved.

code & design by depi