Obchod

Uvedené e-mailové adresy neslúžia na zasielanie nevyžiadaných reklamných ponúk (viď zákon č. 147/2001 Z. z. o reklame v znení neskorších predpisov), takéto konanie je porušením zákona (s možnosťou finančného postihu), podnikneme príslušné kroky na obranu.

fórum

Pre pridávanie príspevkov do fóra sa musíte prihlásiť.
Prihlásenie
Mirka

Pribudli nove fotecky tak spravte kuk :o)

Mirka

Bre ranko.. tak vcera som sla domov cez mesto a dala vyrobit titulku s uvodnikom.. prezradim vam ze na titulke je maly Janicko…takze sa mate na co tesit.. :o) Zelem krasny dnik

Mirka

axooojte… :o))) dakujem vam,ze ste sa ozvali, velmi ste ma potesili… :o)) dufam, ze odteraz budeme vsetcia drzat spolu a vyladovat si na trarickax usmevy :o) Takze k Derylovi.. dakujem vsetkym co ste poslali prispevky.. a to nie len zazitky, ale poviedky basnicky ci fotky.. :o) davam to teraz dokopy a myslim si, ze tento deryl bude zrejme najhrubsi v celej historii fanlubu… No nateraz vam neviem povedat, kedy uzrie svetlo sveta.. bo fakt je toho velaaaa a hlavne je nas oficialnyx 50 clenov.. takze to bude taka mensia makacka..ale tak splocne to dufam zvladneme… :o) No a nakoniec xcem pozdravit vsetkyx co sem napisali.. Terku,SOnicku, Stelu, Zuzku,Vladka,Lucku, Sypa a Tigricatko..ale aj tyx co sem nenapisali..ale napisali mi sukrme ci na mail fanklubu.. hlavne je,ze vieme,ze patria do nasej rodinky :o)) Tak vsetkym krasny dnik…

tigricatko

Awojte vsetci, pekne zdravim. Mirka, dufam, ze vsetko v pohodke stihas, vsak ak nahodou nieco, vies, kde sa ozvat ;).Som ti po ruke alebo po nohe, no abo po com :)))).

SyPo

sypo101 (at) a­zet.sk

takze MIRKA predpokladam ze ta toto asi potesi .tak teda len pre Teba je to venovaneeeee… jednoduche,logicke slovo AWOOOJ :) ... nemienim ako iny…. na zaciatok ..na novy zaciatok staci

Lucia

fan – DESmod .…. tak ja len pevne dúfam, že stihneš spraviť ten text, bo si straaaašne šikovný, a ked som to už ja stihla napísať, tak aj ty musíš :D

Fan-mama….….…ozaj si náááám strašne chýbala. :D

fan-DESmod

fan-desmod (at) a­zet.sk

mirka aj mne si chybala lebo si tu uz dlho nebola a nielen tu…asi mas aj robotu s derylom vsak….ale to neva…a az este stihnem spravit ten jeden text tak ti ho poslem :) pa.pekni dnik

Zuzana

no fuuha človek tu chvíľu neje a aha no čo sa tu deje.. ľudia treba to nechať tak.. ja si tiež myslím, že je to jeden a ten istý človek a chce nás len vyprovokovať, ale my sa nedajme a ignorujme to a pridávam sa k tým čo vravia, že Mirka sa nemá za čo ospravedlňovať, lebo fakt neje začo.. my vieme, že nám chceš len dobre a máš nás rada, veď aj my teba :-) a Kuly si to fakt pekne napísal :-). Máme vás radi :-)

Stela

Mirkaaa, no vitaj spat;o) som rada, ze ta tu opat vidim, chybala si mi tu, a som si ista, ze nielen mne;o) a suhlasim so Sonou, ty sa nemas za co ospravedlnovat, vobec nic si neurobila.. to len niekto nedokaze nic ine, len vinu zvalovat na inych, namiesto toho, aby chybu hladal aj v sebe… takze asi tak.. takze hlavu hore, usmev, a ideme daleeej;o) kraaaasny dnik vsetkym..:o)

Sona

Mirka pekne vitam :) som rada, ze ti chybame, lebo by bola velka skoda keby sa na nas nasa fanmama vybodla ;)… ale k veci: miri nie je sa zaco ospravedlnovat, pretoze sa o fanklub staras vyborne a z niekolkych neprajnikov si tazku hlavu robit netreba. A to „nutenie“ fanklubakov do cinnosti je podla mna smiesne, pretoze na mna to ako nutenie nikdy neposobilo.Nikdy som nemala problem sa podelit s ostatnymi o zazitok…Mne vzdy robil Deryl velku radost, a som si ista, ze nielen mne…a je podla mna hanba ak sa niekto tvari ako fanklubak a pritom nedokaze napisat ani par viet o tom aky bol koncert, alebo iny zazitok…ved deryl je pre nas vsetkych, ktori milujeme desmod.Bola by velka skoda, keby sme sa sami pripravili o naseho Deryla…

ale do svedomia si vstupujte kazdy sam…ja tu prevychovavat nikoho nemienim :)

a este podla mna toto co sa tu dialo neboli hadky, len kazdy vyjadroval svoj nazor, niekto slusnejsie a niekto naopak…takze pohoda a vsetci povinne drzat palce a tesit sa na novy album… ;) :D

pekny den :)

Mirka

Ahojte dietky…. takze som spat :o) xcela som este sedet na zadku a uvazovat co bude dalej.. ale to sa neda… dnes rano som si uvedomila ako mi xybate :o)) a hlavne ako mi xyba tato stranka a robotka :o)) No vezmem to tak v skratke.. takze ak som niekomu ublizila.. prepacte mi to… viem, ze toto slovo niekedy nestaci.. ale skuste ho prijat , prosim Vas o to… a ja slubujem, ze uz nikdy nikoho k nicomu nutit nebudem :o) a budem sa snazit robit veci tak ako sa maju.. a to jest hlavne s laskou v srdci.. :o)) aaa bola by som velmi rada aby ste aj vy tak cinili :o) aby sme zbytocne nehadali a riesili veci tak ako sa na slusnu fanklubacku „rodinu“ patria…:o) bo my ako fanklub tu nie sme na „paradu“ :o) ale hlavne nato aby sme spolocne dokazali „zit“ tesit sa z toho co bolo a co pride a hlavne podporovali a vyjadrovali priazen pre nas nasej najlepsej skupine DESmod… :o)

Fanklub DESmod

prave sme aktivovali novych clenov fanklubu.. ked ste si zapamatali nick a heslo teraz sa lahko dostanete do clenskej zony.. zelame prijemnu zabavu

Terka

terka28 (at) in­mail.sk

dnes som sa konecne po dlhej dobe dostala k internetu a citam co sa tu deje a nie je mi z toho naozaj veselo. :-( Mirka nemas to lahke, ale tiez si mi mohla dat vediet,co sa deje, ale ako vidim, vobec sem nepises a pytam sa ta preco? tu stranku si vytvarala ty, teda depi,ale ty si za vsetkym tymto stala a teraz tu nebudes pisat? ved ty si duchom tejto stranky, takze by si sa mala vykaslat na vsetko zle a viac si brat z toho pozitivneho. ved tu mas kopec ludi co za tebou stoja! takze nebud mala, aj ked si :-) daj hlavu hore a bojuj! ale zase pozor nie utokmi ale rob to co si robila doteraz. mame ta radi :-)

www.forfans.org

forfans (at) sez­nam.cz

Mosím sa zastť Mirky z Fan-clubu , lebo ona robí všetkjo na svete pre to, aby ten klub existoval.Ludia verte mi že inde na svete fungujú fan-cluby podľa daleko tvrdších pravidel a tam je preseda Fan-clubu niečo pre iných „posvátného“.Budte prosím trpezliví aj k Desmodu, píšem ako muzikant, ktorý o tom dost vie.Ani si nevietě predstavitˇ v akom sú všeci ,čo hrajů,producent a iný pod tlakom vydavatěla,médií atd.Každá skupina ked natáčá novú platňu potrebuje „absolutný klud“,tak prosím ak chcetě , aby DESMOD bol stále číslo * 1 * na Slovesnku , tak im ho dajte.Pak bude všetko vyvážené a kludné.jura

d.edo

4 Kuli – nemate nahodou pracovat na novom CD? :))) tak sup sup do roboty a fanklub dame dokopy nech je pripraveny na to nove CD.

PS Ale pekne si to povedal :))))

Mishko-DESmodak

Kuly kraasne si to napisal…..suhlasim stebou….

Liu

A nielen kapela je smutna…

tigricatko

Kuly ma pravdu :), nic ine sa dodat neda :).

kuly

kuly (at) des­mod.sk

ved ak nechcete nemusi sa DERIL robit….ja som s toho trosku prekvapeny…ale vsetko co je nasilu nema buducnost….nikoho do nicoho netreba nutit lebo sa to zhnusi….ak niekto nechce pisat – nemusi….ale nesmie sa ani stazovat a hlavne hanit inych….ale ja nemam pravo sudit…ja som rad ze niekto a nieco funguje…a kto ma na tom zasluhu ? Vy to urcite viete a nieje to kapela…. STE TO VY !!! Tak naco hadky? Fanklub je aj o radach a diskusii a ked je problem dame stretko a spolocne to vyriesime, ale nie na nete…ps :kapela je smutna ked sa deju take veci…

haaaa

to sa my na vas paci konecne ste to tu ouzyvili a zije to tu!

začiatok | predošlá | nasledujúca | koniec
312. strana z 363

FANklub DESmod copyright © 2003-2007. All rights reserved.

code & design by depi