Dražba

Uvedené e-mailové adresy neslúžia na zasielanie nevyžiadaných reklamných ponúk (viď zákon č. 147/2001 Z. z. o reklame v znení neskorších predpisov), takéto konanie je porušením zákona (s možnosťou finančného postihu), podnikneme príslušné kroky na obranu.

fórum

Pre pridávanie príspevkov do fóra sa musíte prihlásiť.
Prihlásenie
janka

dobra kravina

Mirka

Dajte mi vediet, kto sa prihlasi do tej Markizi.. pls… :o)))))))))))))))

Mirka

…poslala som Vam maily a teraz sa musim smiat.. v nazve ze INFOKY… :o) boze som ja ela trdlo.. noo tak nik neni dokonaly :o)))

Mirka

Bre ranecko, som velmi rada, ze hlasujete za navrhy triciek a pocula som medzi fanklubakmi, ze niektore navrhy su fakt supis… Nakolko tu medzi nami mame aj novych fanklubakov a ti by sa radi zapojili do sutaze, tak aby sme boli spravodlivi, tak im to dovolime… AAA nex sa zapoja aj ti oneskorenci… viac hlav – viac rozumu…. viac navrhov – viac moznosti.. No aby to nebolo az tak nespravodlive, tak prve 3 vitazne z tejto prvej vazky dostanu vecne ceny… :o)) a to aj mnou zabudnuty ZMAJO – soorrac… Oka ZELAM VAM VSETKYM KRASNY DNIK

SyPo

BIBA ..k Tebe uz budem iba najlepsiiiiii­iiiiiiiiiiiii­iiiiiiiiiii….a to ma bude len tesit :) :)

Liu

Mirka – neviem ci idem dobou, ale som rada ze konecne poznam normalny obchod… ze to uz neni len new yourker :)

Mirka

Ahojky, dnes som bola na skoleni.. take to bolo nudne a dlhe.. :o( ze tak ma unavilo, ze som si musela,ked som prisla domov dat slofika… a zaspala som, co sa mne nestava :o) Zdravim Ta Anka a vitam Ta u nas :o) Liu.. ale toto…:o) ides dobou…. Zelam vsetkym krasny vecer…

AAAA este Bibenka… napis mi ako to dopalo….

Liu

Anka-mas pravdu je to chilli… uz aj ja si nejak zvykam tam nakupovat

Anka

cawte vsetci, je super ze desmod ma takichto fanusikov.Peter,ja som z Nitry a zda sa mi ze Desmod nakupuje v obchode s nazvom Chilli Style,je super ked tu niekedy budes mrkni tam,neolutujes.Vela zdaru vsetkym,hmm som zvedava kedy bude zas najblizsi koncert tu doma v nitre,uz sa neviem dockat.

Biba

Sypo….. mno to si myslim, ze ku mne budes uz iba dobry… :-)

SyPo

BIBIUsiatko dobreteda :) tak neeeeeeeeee ..uz budem dobryyyyyyyyyyy

Biba

Sona…..ja was mam wsetkych rada…a nielen Sypa %)

Sypo…jhooj nic blazonko…

SyPo

sypo101 (at) a­zet.sk

BIBUSIATKO moje :)…co som spravil ???? neco zleeee ??

SyPo

SONI ..ale musim ved sa jedna o BIBU ..takze musim byt….ze BIBUS

Biba

Jooooj jak ja was mam rada…. dakujem wam wsetkym…

Sypo…a jak si ma to ty nazval…ha pocuj chlapce….

Sona

zabudla som: Sypo nebud taky ostry ;) :) ;) vieme vsetci, ze sa s Bibou (alias Ilonou) mate radi ;)

Sona

alee Bibi neni zac… Mirka sak brutalne, jedna z prvych…stalica na fanklubackom nebi ;) ;) ;) xixi Janka ale nie sak ak sa uvolni miesto, velmi radi ta privitame…my sa mame vsetci fanklubaci radi, tak aby si nebrala ze ta nechceme…len vies, tak ako Mirka vravela : kto je oficialny clen, aktivny clen a naozaj teda fanusik – fanklubak… drzim palce :) pekny vecer

SyPo

MIRKA ... skoda ze logo nebolo este pred tym nez sa robili navrhy na tricka :D

SyPo

Jana…nestaraj sa laskavo do :) BIBI :) a velmi si tam zasluzi byt….…

Mirka

Janka, ja som ti to v maily vysvetlila a Bibenka je oficialny clen, cize si plati a navyse je nim uz dost dlho.. a je aktivna.. zasluzi si tam byt spolu s tymi naj clenmi v prvom rade.. Soni.. aka starena :o)

začiatok | predošlá | nasledujúca | koniec
312. strana z 318

FANklub DESmod copyright © 2003-2007. All rights reserved.

code & design by depi