Obchod

Uvedené e-mailové adresy neslúžia na zasielanie nevyžiadaných reklamných ponúk (viď zákon č. 147/2001 Z. z. o reklame v znení neskorších predpisov), takéto konanie je porušením zákona (s možnosťou finančného postihu), podnikneme príslušné kroky na obranu.

fórum

Pre pridávanie príspevkov do fóra sa musíte prihlásiť.
Prihlásenie
Stela

Zuzana – omg, to nie… zas… no hej, tak keby nieco, nebudeme sa znizovat na jeho uroven, kaslat na to;o)

Zuzana

Stela- myslím, že máš pravdu, že to bude niekto ,,milý´´.. ale áno ignorujme ho. :-)

Stela

noo, ja by som mikinu brala:oP to by bolo super…

Mirka, nech sa ti ta noha co najskor zahoji;o)

a inak dufam, ze ten smajlik, tuto co pise, nebude zas niekto „mily“… ak hej, tak nereagujeme, ze?:D inac vsetkym pekny dniiik;o)

Zuzana

Mirka- aha no ja dúfam, že za tie mikiny budú viacerý :-). A inak ako bolo na chalupe? a nech sa nôžka rýchlo zahojí :-)

:-)

DENGLAVA

Mirka

Ahojte, no som spat s xalupy.. trosku mam prepixnutu nohu od hrzdaveho klinca..ale zijem… :o))) Zuzka, neviem ci bude este nieco ine okrem tohoto to zalezi na vas… :o) Daska neni zac, rado sa stalo… :o) Mishko, to je kazdeho vec… a s tymi mikinami sa uvidi… :o)) Tigricatko a Stelka.. ved spoznate nebojte sa… :o))

Stela

ahaa, noo, to je super;o) heh, ja sice byvam v BA, ale ziadneho fanklubaka odtialto nepoznam:D no vlastne hej, trosku Liunku, ale to je vsetko.. ani z fanklubu vseobecne skoro nikoho nepoznam, mozno tak 2–3 ludi vratane Mirky… ale zatial som nastastie natrafila na samych super ludi, tak som rada;o)

Tigricatko

Noo lebo idem pracovat do BA a rada by som spoznala nejakych fanklubakov :),rovnaku krvnu skupinu ;).

Stela

Tigricatko – noo, napr. aj jaaa;o) preco sa pytas?

Tigricatko

Kto ste tu clenovia z BA?

mishko-desmodak

mirka diik za info…ale mne sa stoho nic nepaci…ja skor by som bral mikiny,alebo salky…

Daša

Mirka a Soňa, ďakujem pekne za priania k a narodeninám, tu v tej diaľke mi to dobre padne :)

Zuzana

A inak také mikiny by nebol vôbec zlý nápad. :-)

Zuzana

zalubena4 (at) a­zet.sk

Mirka- tak tie šiltovky a šály sú fakt dobre, teraz sa musím rozhodnúť čo z toho chcem :-). A inak bude aj niečo iné okrem tých šálov a šiltoviek?? pekný deň :-)

Sona

Ahojky :) Mirka dakujem pekne za infomail… a Daske k vcerajsim narodkam vsetko naj :)

Lucia

Všetkým prajem krááááááááááá­áááááásny víkend :D

Mirka

Pekne predpoludnie :o))) nooo bude janiicko… :o)) a fakt sa mate na co tesit.. bo fakt jak babika :o))) Bibenka – hoci som Daske uz gratulovala..ale tak este raz vsicko len to najsamlepsie :o) Vsetkym krasny dnik a hlavne aj vikendik

Biba

Awojky….. Prajem dnes mojej sestricke Dasi a najlepsiej kamoske a sesterke wsetko nja naj naj…lubkam was pokladiky…. a aj was tu ostatnych.. =))

Lucia

Jéééééééj moje super Janíča na obálke? No úplne skvelé dám si to zarámovať :D :D :D Už sa nenormálne teším :D :D :D

Zuzana

zalubena4 (at) a­zet.sk

Mirka- no fotečky ako vždy nemajú chybu :-). A inak som rada, že už sem píšeš :-) :-)

začiatok | predošlá | nasledujúca | koniec
311. strana z 363

FANklub DESmod copyright © 2003-2007. All rights reserved.

code & design by depi